Forum Home

Start Topic

Popular topics

HTTPS pages not rendering correctly in browsers General

lemon01
Vote 0 Votes
Hi there I'm running MT 4.13 on my blog (Centos 7) and http pages are fine, but I've recently installed an SSL cert in order to comply with Google's upcoming change in policy and the problem is that when browsing...

5 Replies

Last Reply

Mihai Bocsaru
Recent Topics Replies Last Reply
Michael Webster
MT Editor
Vote 0 Votes
3
Mihai Bocsaru
Ebrahim Eskafi
plugin ExtendPlainEditor
Vote 0 Votes
3
Mihai Bocsaru
Dennis Hollingsworth
Error creating thumbnail file
Vote 0 Votes
3
Mihai Bocsaru
TrevorL
The mystery of disappearing pages
Vote 0 Votes
1
Mihai Bocsaru
SportsterPaul
Installing Movable Type on XAMPP in a Windows 7 Pro laptop
Vote 0 Votes
1
Mihai Bocsaru
SportsterPaul
Making breadcrumbs
Vote 0 Votes
5
Mihai Bocsaru
Michael Webster
Navigation Bar
Vote 0 Votes
1
Mihai Bocsaru
funtooosh
Assets went lost when cloning a blog
Vote 0 Votes
7
Mihai Bocsaru
Bebe
Better WYSIWYG
Vote 0 Votes
1
Mihai Bocsaru
hank
Enviroment MT
Vote 0 Votes
8
Mihai Bocsaru
funtooosh
Using template tags within entry and page forms respectively
Vote 0 Votes
7
Mihai Bocsaru
sophia
Error while installing with softacolous
Vote 0 Votes
1
Mihai Bocsaru
Gregg Sutter
Mobile Problems on MT 4.37
Vote 0 Votes
1
Mihai Bocsaru
funtooosh
Displaying entry dates for every entry
Vote 0 Votes
3
Mihai Bocsaru
Michael M
"Recent entries" index on archive page
Vote 0 Votes
5
Mihai Bocsaru

Forum Groups

Movable Type

1 12

Last Topic: Uploading Assets in Entry/Page by Michael Webster on Mar 2, 2015

3 9

Last Topic: Making breadcrumbs by SportsterPaul on May 24, 2017

Documentation

Be the first to post a topic in this forum

Performance

Be the first to post a topic in this forum

Pricing and Licensing

Be the first to post a topic in this forum

Product Ideas

Be the first to post a topic in this forum